My name isn't shown when brouwsing my Development Zone

Locked
Vastor Peredhil
Council Member
Posts: 924
Joined: Wed Jan 31, 2007 10:46 am
Location: Kempen (Niederrhein) Germany

My name isn't shown when brouwsing my Development Zone

Post by Vastor Peredhil » Fri Apr 06, 2007 10:54 am

all said

zarathustra
Posts: 669
Joined: Mon Apr 17, 2006 9:26 pm

Post by zarathustra » Fri Apr 06, 2007 1:39 pm

Where do you want it to show? Sorry, I'm a little confused.
http://www.alfanos.org

User avatar
Konrad Klar
Rules Wizard
Posts: 1954
Joined: Sun Feb 04, 2007 9:35 am
Location: Wałbrzych, Poland
Contact:

Post by Konrad Klar » Fri Apr 06, 2007 2:03 pm

Maybe here (as shown, my name is not displayed too).
Attachments
Clipboard01.png
Clipboard01.png (2.85 KiB) Viewed 2139 times
We will not speak of such things even in the morning of the Shire.

zarathustra
Posts: 669
Joined: Mon Apr 17, 2006 9:26 pm

Post by zarathustra » Fri Apr 06, 2007 2:11 pm

Oh that....

I think it takes the server a couple minutes to update. Have you tried looking at the forum after you've browsed there for a while?
http://www.alfanos.org

jhunholz
Posts: 199
Joined: Mon Apr 17, 2006 7:24 pm

Post by jhunholz » Fri Apr 06, 2007 2:29 pm

Yeah, Mark is correct. Basically, the first time you go into a forum/area, it will say none. You go in there, but unless you refresh the page it won't tell you that you're in there (but it will tell others).

If you browse somewhere else and then come back, it should show it.

Locked

Return to “Bugs & Requests”